• Foto Home 01
  • Foto Home 02
  • Foto Home 03
  • Foto Home 04
  • Foto Home 05

Nog enkele plaatsen vrij!

Schrijf nu in>>

Kinderopvang Les Enfants geeft kinderen de gelegenheid om de natuur te ontdekken en te beleven. Zowel ons kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang zijn vlakbij het Abtswoudse bos in natuurgebied Midden Delfland gelegen. Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar. 

Voor ons kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch medewerk(st)er

Werkzaamheden:

Als pedagogisch medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin de kinderen zich thuis voelen. Daarnaast begeleidt en verzorg je de kinderen op verantwoorde wijze. Je informeert ouders/verzorgers en overlegt met collega's over de ontwikkeling van de kinderen

Wie ben jij?

Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en bent in het bezit van een (sociaal)pedagogisch diploma op minimaal MBO niveau en een EHBO of BHV diploma. Je beschikt over goede communicatieve, creatieve en sociale vaardigheden, hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent prima in staat zelfstandig te werken. Met kinderen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, in ieder jaargetijde, vind je een welkome afwisseling op je werkzaamheden binnen. 

Wij bieden:

Een open en informele werksfeer, met leuke collega's in een uitdagende, innovatieve werkomgeving midden in de natuur. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Kansen om je verder te ontwikkelen binnen Kinderopvang Les Enfants.

Interesse?

Ben jij de teamplayer die van aanpakken weet en die ziet wat een kind nodig heeft? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur een e-mail met jouw motivatie en je CV naar:

info@kinderopvang-lesenfants.nl

 

Kinderopvang Les Enfants | Abtswoude 19c | 2626 NC Delft
Contactpersoon: Linda van der Pot-de Vries, 015- 2620720, 06-41954799, info@kinderopvang-lesenfants.nl
Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen: Kinderdagverblijf - Buitenschoolse opvang
Privacyverklaring